Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Консультація

Чоловічі олії: прості рецепти на кожен день

Рослинні олії для чоловіків набувають особливої актуальності після 50 років, коли в організмі запускаються процеси природного старіння та змінюється гормональний фон. Однак вживання цього натурального та ефективного засобу буде доречним у будь-якому віці.

Акція
Хіт продажу
Олія чорного кмину в капсулах Знижка
236 грн 212 грн
Олія чорного кмину в капсулах
Олія волоського горіха
145 грн
Олія волоського горіха
Олія кедрових горіхів
590 грн
Олія кедрових горіхів

Збалансований склад біологічно активних речовин м'яко впливає на кровоносну, м'язову, репродуктивну, видільну та гормональну системи. Регулярний прийом органічних олій чоловіками сприяє запобіганню та лікуванню цілого ряду захворювань, від простатиту та сексуальної дисфункції до облисіння та зниження гостроти зору.

Завдяки наявності токоферолу олія стимулює секрецію чоловічих статевих залоз, прискорює дозрівання сперматозоїдів, нормалізує діяльність передміхурової залози, допомагає при зниженні статевої активності.

Для правильного підбору препарату необхідно вивчити його основні властивості, а також - рекомендації щодо застосування та список протипоказань.

Лікування чоловічих хвороб оліями

У багатьох культурах перевіреними джерелами олії для чоловіків вважаються:

  1. Волоський горіх;
  2. Гарбузове насіння;
  3. Плоди чорного кмину;
  4. Ядра кедрового горіху;
  5. Насіння кунжуту.

Ці дари природи використовувалися ще з глибокої давнини, про деякі з них згадується в давньогрецьких трактатах і навіть знаменитій «Камасутрі». Кожен з препаратів має унікальний хімічний склад, який обумовлює його терапевтичні властивості. Серед найбільш популярних засобів для відновлення чоловічого здоров'я:

  • Чорний кмин. Ефективний при лікуванні хронічних захворювань сечостатевої сфери, має антиоксидантні характеристики. Продукт зміцнює стінки судин, сприяє зниженню артеріального тиску, добре впливає на стан периферичної нервової системи. У народній медицині багатьох країн застосовується олія чорного кмину для потенції, поліпшення якості сперми і попередження пухлин простати. Продукт популярний в складі комплексного лікування патологій передміхурової залози та сексуальної дисфункції у чоловіків. Присутня в складі Nigella Sativa речовина нігелон є одним з найбільш дієвих природних антибіотиків. Його застосування показало відмінні результати при профілактиці та боротьбі з уретритами та простатитами.
  • Кунжут - відомий своїми протизапальними та бактерицидними характеристиками (антисептична дія при зовнішньому використанні). При тривалому прийомі кунжутна олія нормалізує гормональний фон в організмі, має загальнозміцнюючий та седативний ефект. Крім прийому всередину можна використовувати кунжутну олію при локальному облисінні або випаданні волосся.
  • Волоські горіхи. Сучасний насичений темп життя, недосипання та надмірні навантаження на роботі можуть призвести до зниження сексуального потягу навіть у здорових і молодих людей. Для відновлення організму рекомендується тривалий прийом олії волоського горіха, дозування зазвичай вказане в інструкції. Продукт нормалізує кровообіг і покращує тонус судин, підвищує рівень тестостерону в крові. Завдяки вмісту в препараті біологічно активних речовин покращується нервова провідність, а сексуальні відчуття стають яскравішими. На відміну від випадків надмірного вживання волоських горіхів, прийом всередину кількох ложок лікувальної олії не провокує розвиток ожиріння.
  • Насіння гарбуза. Прекрасно зарекомендувало себе при лікуванні безпліддя, широко застосовуються східними лікарями для нормалізації гормонального фону. Здійснює позитивний вплив на серцево-судинну, нервову та м'язову системи. Це дієвий природний антиоксидант, що очищає організм від шлаків і запобігає запаленню передміхурової залози. При лікуванні хворих з аденомою простати олія з насіння гарбуза усуває больовий синдром і сприяє зняттю запалення. Рекомендується для лікування імпотенції, уретритів і сечокам'яної хвороби. Препарат також здатний знижувати концентрацію холестерину в крові, що сприяє поліпшенню еректильної здатності. Застосовують олію гарбуза при облисінні. Згідно з дослідженнями, після 20-ти тижневого курсу кількість волосся на голові збільшується на 20-30%.

Як використовуються олії для чоловіків?

При вживанні рослинних олій слід дотримуватись принципу помірності. Але пам' ятайте, що всі види рослинних олій необхідно використовувати лише до закінчення терміну їхньої придатності. Щоб корисні речовини олії не були зруйновані сонячним промінням, продукт слід зберігати у затемненому місці.
Якщо вживати рослинні жири регулярно і в кількості, що рекомендується, то користь для організму буде просто неоціненною. Статеве життя повернеться до нормального русла і чоловік обов’язково відчує приплив сил. Якщо чоловік відмовиться від шкідливих звичок та обере правильне харчування, стан його здоров' я значно покращиться і він відчує всі фарби життя.

 

Користь та нюанси

Крім цілющих властивостей аромакомпоненти мають приємний запах, тому гідні замінити синтетичні дезодоранти та антиперсперанти. Звичайно, користь рослинних олій для чоловіків дуже велика і незаперечна. Однак в поєднанні з деякими шкідливими звичками ефект від прийому цієї унікальної продукції може багаторазово знижуватися. В першу чергу це стосується куріння, зловживання алкоголем та жирною їжею. Саме ці звички, а не вік і не стреси призводять до сумних наслідків.

Згадуючи професора Преображенського, хочеться перефразувати його коронну фразу: «Сексуальні проблеми - в голові». І мова тут зовсім не про психологію, а про здатність заздалегідь прогнозувати наслідки нездорового способу життя.

Акція
Олія насіння гарбуза Знижка
198 грн 178 грн
Олія насіння гарбуза
Олія насіння конопель
225 грн
Олія насіння конопель
Олія чорного кмину
349 грн
Олія чорного кмину

До речі, в цьому ще одна причина популярності рослинних олій для чоловіків в прогресивних країнах - там популярний здоровий спосіб життя. Там модно бути бадьорим, красивим і сексуально активним, адже турбота про здоров'я є показником мудрості та відповідальності людини.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
23 + ? = 26
Введіть число*
Рекомендовані товари
Чорний кмин в капсулах
Чорний кмин в капсулах
529 грн
Олія чорного кмину
Олія чорного кмину
349 грн
Олія насіння гарбуза Знижка
Акція
Олія насіння гарбуза
198 грн 178 грн
Олія волоського горіха
Олія волоського горіха
145 грн
Олія кедрових горіхів
Олія кедрових горіхів
590 грн
Інші статті автора
21.11.2022

Ця рослина здатна творити чудеса з волоссям, шкірою та організмом загалом.

30.10.2022

Ці ніжно фіолетові квіти активно використовуються у фармакології, косметології та навіть кулінарії.

14.09.2022

Неймовірний аромат та зрозуміла користь є відмінною особливістю цієї троянди від усіх інших.

Також радимо почитати
21.10.2019

Чим корисний чорний кмин для чоловіків. Рецепти використання та лікування при простатиті.

21.03.2020

Нігелла посівна і чорнушка дамаська - корисні властивості та принципові відмінності.

06.05.2019

Білка більше, ніж в перепелиних яйцях, а концентрація каротину вища, ніж у моркві.

27.03.2020

Це не тільки всім відома рослина, яку використовують в якості спеції.