Режим роботи магазину:
ПН - СБ: с 10:00 до 18:00
Консультація

Чи може один крем підходити для всіх типів шкіри?

Вибір крему для обличчя - тема, яка цікавить жінок будь-якого віку. Сучасна промисловість пропонує безліч найрізноманітнішої косметики, однак вся вона має вузький спектр дії та розрахована на певний тип шкіри. До того ж далеко не кожна українка в захваті від використання фабричних засобів по догляду.

Всі прекрасно знають про шкоду парабенів, антибіотиків, ароматизаторів та інших синтетичних інгредієнтів. З іншого боку, приготування кремів в домашніх умовах не цілком виправдане з урахуванням витрати часу і не завжди великої ефективності. Невже не існує універсальних засобів догляду, які відрізнялися б ефективністю і в той же час були натуральними? Такі препарати були винайдені ще 20 років тому і користуються високою популярністю в розвинених країнах Європи. В Україні космецевтика тільки стає відомою.

Космецевтика для будь-якого типу шкіри

Автором терміну є відомий американський професор-дерматолог Альберт Клігман. Саме він першим почав використовувати ретиноєву кислоту для догляду за віковою шкірою. Назва в повній мірі відображає суть даного продукту, вказуючи на поєднання в одному препараті косметики та фармацевтики. Це інноваційне рішення для піклування про вашу зовнішність, яке підійде для будь-якого типу шкіри. Принциповою особливістю продукту є його натуральний склад і багатозадачність.

Серед головних переваг:

  1. Космецевтичний крем складається з багатьох біологічно активних компонентів, що обумовлює широкий спектр дії. Один засіб вирішує одразу кілька дерматологічних проблем, діючи на різних рівнях: клітинному, внутрішньошкірному та поверхневому.
  2. Вся продукція проходить багатоетапне тестування якості та безпеки, що підтверджують сертифікати міжнародного стандарту.
  3. Засоби виготовляються без застосування гормонів, парабенів, антибіотиків і хімічних ароматизаторів. Для виготовлення використовується натуральна рослинна сировина, міцелярна рідина, мікроелементи та вітаміни.
  4. Це ідеальний варіант для застосування в домашніх умовах. Для придбання крему не потрібно консультації дерматолога. Натуральний склад дуже рідко спричиняє алергічні реакції, тому такий засіб підходить практично всім.
  5. Космецевтика бореться з самою першопричиною, а не маскує її прояви. Вона передбачає комплексний догляд за шкірою, від підвищення місцевого імунітету до зволоження, від усунення алергічних реакцій до активізації глибинних обмінних процесів.

Термін придатності натурального крему порівняно невеликий, що підтверджує його повністю натуральний склад. Тут немає «важкої артилерії» у вигляді сильнодіючих консервантів, які негативно впливають на шкіру. Стабілізатори, які входять до складу, є найбезпечнішими з відомих у світі.

Найкращі інгредієнти для вашого обличчя

На відміну від багатьох традиційних кремів, космецевтичні засоби не викликають звикання шкіри і залишаються такими ж ефективними завжди. Їх можна використовувати протягом багатьох років, проте не варто забувати робити періодичні перерви між курсами. В цей час один натуральний засіб може бути замінено на аналогічний, адже асортимент екологічної продукції є досить широким. Найбільш популярними інгредієнтами для виробництва органічної косметики є: олії амаранту, зародків пшениці, каріте, розторопші, чорного кмину. Тонкий і приємний запах надають натуральні екстракти рослин. Приголомшливий б'юті-ефект забезпечується унікальним складом корисних інгредієнтів, серед яких:

  • сквален, гіалуронова кислота
  • токофероли, токотрієноли
  • вітамінний комплекс (Е, А, С та ін.)
  • омега-3, -6, -7, -9
  • еластин, колаген

Це натуральна та високоефективна косметика для обличчя, яка сприяє активізації вироблення колагену, підсилює обмінні процеси і регенерацію. Тривале застосування космецевтичних кремів допомагає розгладити зморшки, позбутися від набряклості та зробити шкіру більш пружною. За своєю ефективністю такий диво-крем здатний конкурувати з ін'єкційними методиками омолодження. Це нейтральний продукт, рекомендований для всіх типів шкіри. Виробники пропонують як денні креми, так і серії нічних засобів по догляду.

Найкращий ефект дасть комплексний догляд

Розробка препаратів даного напрямку здійснюється за принципом синергетичного підбору інгредієнтів. Спільне застосування декількох біологічно активних речовин допомагає посилити цілющі властивості кожного з них і максимально їх виразити.

Всі космецевтичні продукти відрізняються багатофункціональністю та покликані вирішувати від 3 до 5 дерматологічних завдань. В першу чергу, це захист шкіри від вільних радикалів і передчасного старіння. Велика увага приділяється насиченню шкіри скваленом і гіалуроновою кислотою - дружніми нашому організму речовинами, які в кілька разів підсилюють місцевий метаболізм.

Сьогодні можна купити як універсальні космецевтичні засоби для догляду за шкірою, так і замовити спеціалізовані серії.

Космецевтична серія

Основний ефект

Антивікова

Ліфтинг-ефект, активізація регенерації тканин, розгладження зморшок, насичення шкіри вологою

Нейтральна

Живлення шкіри, захист від вільних радикалів, насичення вітамінами, усунення запалень і набряклості

Базовий догляд

Очищення шкіри, зволоження і насичення корисними компонентами. Зняття набряклості, усунення пігментації

Захист від сонця

Підвищення місцевого імунітету, захист від вільних радикалів, зволоження

Один із секретів популярності космецевтіки полягає в тому, що поряд з дистильованою водою в багатьох препаратах використовуються легкі рослинні олії. Вони ідеально справляються з транспортною роллю та доставляють в глибокі шари шкіри всі необхідні компоненти.

Вся натуральна продукція виготовляється порівняно невеликими партіями, що гарантує отримання дійсно свіжого та якісного крему. Для комплексного догляду можна придбати очищуючий або живильний крем, гель для вмивання, сироватку зволожуючу та багато інших продуктів, які приємно здивують вас своєю ефективністю.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
39 + ? = 48
Введіть число*
Інші статті автора
23.08.2023

Найефективніші гідролати для зволоження сухої шкіри.

25.05.2023

Найефективніші гідролати для волосся. Вибираємо найкращі та справжні.

24.05.2023

Як правильно використовувати гідролати з користю для волосся.

Також радимо почитати
15.03.2020

Її використовують у виробництві елітної косметики та застосовують в домашніх умовах.

27.11.2018

Рекордний вміст незамінних кислот Омега 3 та Омега 6 в поєднанні з приємним смаком.

25.03.2020

Anti Age засоби не панацея від старості, але можуть мати чудовий ефект.

03.04.2020

За допомогою розторопші, можна істотно поліпшити стан шкіри, продовжити її молодість та свіжість.

26.03.2020

Вперше чуєте це слово? Воно наче складається з двох добре відомих термінів: "косметика" та "фармацевтика".